23948sdkhjf

Teknikhus i offensiv

Den Herning-baserede familievirksomhed Dominus har netop købt JTN Automatik.

Dominus har skruet op for vækstambitionerne inden for for Building Management-systemer. Det sker med opkøbet af JTN Automatik, der med hovedkontor i København og afdelinger i Århus og Esbjerg fra 1. juni 2017 bliver en del af den Herning-baserede teknikspecialist, der i forvejen har afdelinger i Aalborg, Århus, Odense, Aabenraa og København.

Hos Dominus har bestyrelse og ledelse sat høje ambitionsmål med en målrettet strategiplan frem mod 2020, der både omfatter organisk vækst og vækst gennem opkøb. Det skriver Dominus i en pressemeddelelse.

- JTN har dygtige medarbejdere og et godt navn i branchen inden for åbne Building Management-systemer, hvor Dominus i forvejen står stærkt. Kort sagt kan vi sige, at vi har tre gode grunde til opkøbet, siger administrerende direktør Toke Juul, og uddyber:

- Med afdelinger i flere byer skaber vi den ønskede nærhed til vores kunder. Og med en større og fælles organisation skaber vi mulighed for kompetenceudvikling og yderligere specialisering af vores medarbejdere. Endelig kan vi med afsæt i en større platform af stærke fælles kundereferencer bedre udnytte potentialet og tage yderligere markedsandele, fastslår Toke Juul.

JTN ser frem til flere muligheder

Siden etableringen i 1998 har JTN arbejdet på at blive en af landets førende specialistvirksomheder inden for intelligent bygningsdrift.

- Ved at blive en del af Dominus får vores medarbejdere adgang til flere faglige udfordringer og karrieremuligheder. Og med en større projektorganisation kan vi som virksomhed både administrativt og opgavemæssigt løfte større opgaver hurtigere og endnu mere effektivt. Endelig får JTN’s kunder nu adgang til Dominus’ produktpalette som eksempelvis hosting center og it-specialister, siger administrerende direktør Jan T. Nielsen, der i sin tid stiftede virksomheden sammen med Lars Nielsen.

Efterfølgende er Jan Sørensen kommet til i ejerkredsen og ledelsen, hvilket har ført til etablering af afdelingerne i Århus og Esbjerg. JTN Automatik fortsætter som en selvstændig division i Dominus med Jan Sørensen som regionschef, Lars Nielsen som projektchef og Jan T. Nielsen som afdelingschef med ansvar for afdelingen i Kastrup. Dermed fortsætter ledelse og 20 medarbejdere alle i Dominus, der efter opkøbet beskæftiger flere end 110 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078