23948sdkhjf

Landets første håndværkerakademi klar til åbning

EUC Nord skriver håndværkshistorie med åbning af Dansk Håndværker Akademi og tilbud om ny diplomuddannelse for håndværkere.
- Med Dansk Håndværker Akademi og den nye diplomuddannelse til erfarne håndværkere har EUC Nord og Hjørring Kommune lagt grunden til et helt nyt og nødvendigt kapitel i håndværkets historie.

Det er Lene Tanggaard, professor i pædagogisk psykologi ved Aalborg Universitet, der hilser håndværkets nye akademi og diplomuddannelse i Hjørring velkommen som en både visionær og nødvendig knopskydning på håndværksuddannelserne.

Akademiet ser dagens lys den 10. juni med officiel åbning fra kl. 10. Lene Tanggaard har selv stået for udviklingen af akademiets teoretiske fundament, der bl.a. bygger på erfaringer fra udviklingsprojekterne ”BygSol” og ”Murerfaget i bevægelse”.

- Dansk Håndværker Akademi samler og viderefører det bedste fra tidligere udviklingsprojekter, og de nye uddannelser møder håndværkerne i øjenhøjde med en tæt kobling mellem teori og praksis i direkte tilknytning til arbejdet på byggepladserne, siger Lene Tanggaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079