23948sdkhjf

Københavnsk hotel udvider med 106 værelser

Scandic Sydhavnen ser et markedspotentiale for flere konferencer og events og igangsætter derfor nu en stor om- og udbygning.
København skal være en mere attraktiv konferenceby. Det mener man hos hotelkæden Scandic, der vil skabe mere international opmærksomhed ved at udbygge hotellet i Sydhavnen.

Scandic påbegynder byggeriet i juli måned i år og forventer, at de nye faciliteter står færdige 1. september 2011.

Hotellet bliver udvidet med 106 værelser, hvilket bringer det samlede antal op på 387. Dertil kommer konferencefaciliteter med plads til 400 personer.

Baggrunden for investeringen er, at hotelkæden oplever stigende efterspørgsel på konferencefaciliteter i hovedstadsområdet:

- København som destination er blevet mere attraktiv, men der har været fokus på, at der ikke er plads nok til store internationale konferencer og events. I Scandic ser vi en vækst og et behov for større og bedre faciliteter i København - på trods af krisen er der stadig en efterspørgsel og et marked for flere konferencer og events i København. De fleste spørger, hvorfor vi vil investere i disse tider, men det er en langsigtet strategi, siger hoteldirektør Christian Deijenberg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094