23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Bygma, Odense Letbane P/S og Garant Udlejning

Bygma
Klaus Machmüller, 39 år, er udnævnt til filialchef for Bygma Skærbæk. Han blev oprindelig udlært inden for lager og logistik i Bygma i Aabenraa og flyttede senere til Bygma Esbjerg som sælger, hvor interessen for salg for alvor blev vakt. Efter en årrække som salgschef i Stark i Ribe, vender Klaus Macmüller nu tilbage til Bygma. 


 
Odense Letbane P/S
Magnus Jonasson, som er administrerende direktør for det svenske konsulentfirma MJUK AB, er blevet udpeget til nyt medlem af bestyrelsen for Odense Letbane P/S.

Letbaneselskabets bestyrelse er rent professionelt udpeget, og medlemmerne er valgt på baggrund af deres store viden, netværk og kompetencer inden for en række strategiske nøgleområder for letbanen. Magnus Jonasson, der er 61 år og civilingeniør, har gennem sin karriere beskæftiget sig indgående med jernbaner, både som udbyder og køber af store komplekse jernbanekontrakter. Derudover sidder han i bestyrelsen i Infranord AB, et statsejet selskab, som er største aktør på drift og vedligehold af jernbaner i Sverige, samt i to andre selskaber uden for jernbanesektoren. Ved Magnus Jonassons indtrædelse i bestyrelsen vil der være overlappende kompetencer, hvorfor Johannes Sloth udtræder. Dermed består letbanebestyrelsen fortsat af fem medlemmer.

Garant Udlejning
Søren Tang, uddannet journalist, er ansat som marketing- og kommunikationschef i den Glostrup-baserede Garant Udlejning. Han kommer fra en stilling i den skandinaviske IT-koncern EG.

Senest blev teamet styrket med tiltrædelsen af, Steffen Meyer, som ny administrerende direktør. Og med ansættelsen af Søren Tang, der har en fortid både i IT-branchen og PR i byggeriet, tager firmaet endnu et skridt på deres digitale rejse.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.125