23948sdkhjf

E&P vinder kæmperenovering i København

Enemærke & Petersen (E&P) er valgt som hovedentreprenør på renoveringen af Lundevænget med 475 boliger på ydre Østerbro i København.

Lundevænget er opført i 1934 som en af Københavns første stok-bebyggelser og aftalen har en værdi af 390 mio. kroner.

Det oplyser E&P’s moderselskab, MT Højgaard, i en fondsbørsmeddelelse.

- Vi plejer at sige, at renovering af almene boliger er vores hjerteblod. Så Lundevænget er lidt af en drømmeordre for Enemærke & Petersen, da projektet kombinerer vores renoveringsfaglighed med vores sociale og dialogprægede tilgang til byggeprocessen, siger adm. direktør Henrik Mielke fra E&P.

Lundevænget består fortrinsvist af 2-værelses boliger. De 475 lejligheder er fordelt på 14 boligblokke, som nu moderniseres med respekt for bebyggelsens arkitektur og historie.

Beboerne kan se frem til nye vinduer, ny ventilation, nyt tag, efterisolering af gavle og udskiftning af samtlige installationer. Derudover skal køkkener og badeværelser moderniseres, ligesom der etableres tilgængelighedsboliger og nye 3-værelses lejligheder.

Hovedentreprisen indeholder også opførelsen af et nyt fælleshus.

Helhedsplanen for området er skabt af Rambøll, som har leveret både arkitekt- og ingeniørydelser. Kuben Management er genhusningskonsulent.

MT Højgaard oplyser, at opgaven vil have en positiv indvirkning på koncernens omsætning og resultat for 2017 og frem. Kontrakten giver dog ikke anledning til at ændre tidligere udmeldinger om forventningerne til den økonomiske udvikling for 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109