23948sdkhjf

YIT åbner afdeling i Næstved

En stor samarbejdsaftale med Peterson Packaging får nu teknik- og servicevirksomheden til at etablere kontor i Næstved.
Peterson Packaging er en ledende nordisk papir- og emballageleverandør, og med aftalen får YIT til opgave at varetage drift og vedligehold af maskinpark, bygninger og inventar ved Petersons afdeling i Næstved.

Med til aftalen, der løber over fem år, hører også, at YIT overtager ansættelsen af eksisterende teknikere på Peterson Packaging:

- En teknisk outsourcing-aftale betyder, at virksomheden overdrager vedligehold af produktionsanlæg og tekniske installationer, vedligeholdelsespersonale og aftaler med underleverandører til YIT, siger Brian Olander Hjort, der er afdelingsleder hos YIT i Næstved.

Energioptimering boomer
I Næstved vil den nye YIT-afdeling især fokusere på el, ventilation, vvs og energioptimering, som kan skære mange tusinde kWh af en virksomheds energiforbrug:

- Energioptimering er et område, der boomer for tiden. Virksomhederne har opdaget, at de kan spare mange penge samtidig med, at de gør en god gerning for miljøet, og det tiltaler mange. De færreste virksomheder er dog klar over, at cirka 70 % af alle energibesparelser findes i de tekniske installationer, for eksempel el, ventilation og vvs, fortæller Brian Olander Hjort.

Hos Peterson Packaging skal der også gennemføres et energioptimeringsprojekt, hvor hele virksomheden bliver screenet for at finde energiforbedringer.

- Det er svært at sige, hvor store besparelser, det vil kunne løbe op i netop hos Peterson Packaging, men hos tilsvarende virksomheder finder vi normalt årlige besparelser på op mod 500.000 kWh, siger Brian Olander Hjort.

YIT beskæftiger i Danmark cirka 1.300 medarbejdere fordelt på to hovedadresser i Fredericia og Skovlunde samt 14 servicecentre placeret i de større danske byer.
Læs mere om: YIT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094