23948sdkhjf

Hafonn bygger ved Kalvebod Brygge

Ejendomsselskabet har købt en grund på 7.000 m² i det centrale København og igangsætter nu opførelsen af en udlejningsejendom. Projektet er tegnet af Dissing & Weitling.
Grunden på Mitchellsgade 2 er på 7.000 m² og har hidtil tilhørt det statsejede ejendomsselskab, Freja Ejendomme.

Det er anden gang, at Freja indgår handel med Hafonn, som også købte en del af Ny Tøjhusgrunden på Amager Boulevard i København:

- Det er en meget vigtig handel, vi har afsluttet. Jeg er glad for, at vi igen har solgt en ejendom til Hafonn. Det er en meget fint beliggende grund, og det er et usædvanligt vellykket og bæredygtigt projekt, Dissing og Weitling har designet til den, siger adm. direktør for Freja, Karen Mosbech.

Nabo til nyt Nykredit-byggeri
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Mitchellsgade og Kalvebod Brygge. Arealet er en del af en karréen, der afgrænses af Hambrosgade, Puggårdsgade, Kalvebod Brygge og Mitchellsgade.

Da Freja overtog arealet efter Justitsministeriet, husede det Rigspolitiets garageanlæg samt nogle gamle røde barakker, hvor københavnerne tidligere fik udstedt kørekort.

Den nordøstlige del af arealet er frasolgt til Nykredit, som er ved at opføre en ny administrationsbygning på stedet. Mellem denne bygning og Hafonns grund indrettes en plads med offentlig adgang. Pladsen anlægges af Nykredit.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093