23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gulvbranchen, Lindpr og, Øllgaard

Gulvbranchen
Gulvbranchen (billedet herover) i Dansk Byggeri har konstitueret sig med formand Christian Strøm, Charles Christensen A/S (nr. 3 fra venstre), næstformand Christian Iversen, Forbo Flooring A/S (nr. 2 fra venstre) og bestyrelsesmedlemmerne Mads Lindegaard, ege contract a/s (yderst til venstre), Jan Georgsen, Dana Lim A/S (nr. 4 fra venstre), René Flohr Krog Pedersen, A 10 Tæpper A/S (nr. 5 fra venstre) og Henrik Ancher, AG Gulve A/S (yderst til højre).

De blev alle genvalgt på Gulvbranchens generalforsamling 5. maj.

Lindpro
Henrik Hockerup Keller, sektionschef med ansvar for el-service i Storkøbenhavn, kommer nu til at stå i spidsen for teknisk service og vedligehold til både traditionelle el-kunder og industri-/pharmabranchen på hele Sjælland.

Det betyder konkret, at Henrik Hockerup Keller får udvidet sit ledelsesmæssige ansvar til også at omfatte Lindpros afdelinger i Hillerød, Kalundborg og Roskilde.

Øllgaard
Øllgaard Rådgivende Ingeniører har udvidet ejerkredsen med to partnere, der begge er aktive i virksomheden: 

Birgit Øllgaard, adm. direktør siden 2009. I den periode har hun skabt solide strategiske, organisatoriske og økonomiske resultater. Nu er Birgit Øllgaard også blevet medejer og partner i virksomheden. Birgit Øllgaard er aktiv i branchesammenhæng, fra 2010-2014 var hun medlem af bestyrelsen for FRI, og hun har et stort netværk af beslutningstagere i og uden for branchen. 

Christian Foldager, konstruktionsingeniør og leder, der har været ansat i virksomheden siden 2013, har kommercielt drive og stærke kompetencer inden for ombygning og renovering.

Christian Foldagers fokusområde er den ældre bygningsmasse, herunder specielt fredede og bevaringsværdige bygninger.

De øvrige ejere er civilingeniør Claus Lind, civilingeniør Anders Christiansen, akademiingeniør M.S. Jørgen G. Øllgaard og ingeniør Leif Frandsen Macheel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125