23948sdkhjf

Bricks-direktør: Jeg har ikke oplevet noget lignende

Ejendomsudvikler blæst bagover af interesse for nyt stort Aarhus-projekt.

Interessen for at bo i en af de 145 ejerlejligheder i det kommende Nicolinehus på Aarhus Ø. er massiv.

Således melder projektudvikleren Bricks, at flere hundrede allerede har henvendt sig for at blive skrevet op, selv om salget først går i gang til efteråret.

- Det er ekstremt overvældende. Jeg har ikke oplevet noget lignende i mine 20 år i branchen. Det er jo paradoksalt, for vi er slet ikke er begyndt at markedsføre Nicolinehus endnu, siger direktør og medejer Martin Busk.

Bricks vandt i slutningen af 2016 et kommunalt udbud om at købe den attraktive byggegrund ved Bassin 7 i Aarhus Havn.

Ambitionen med Nicolinehus er at skabe liv og midtbypuls på Aarhus Ø – i klar sammenhæng med Aarhus C. Ifølge Martin Busk bliver Nicolinehus, der er tegnet af Aart Architects, langt mere end blot en attraktiv boligejendom, og han er overbevist om, at netop dét er en del af forklaringen på den store interesse:

- Nicolinehus bliver en destination – en destination med masser af tilbud om oplevelser til alle aarhusianere. Events, caféer, restauranter, livsstilsbutikker, dagligvarebutikker, samt rekreative åndehuller og smukke, grønne uderum. Alt det skaber charmerende midtbystemning – kun få meter fra vandet, siger Martin Busk.

Projektet omfatter som udgangspunkt cirka 40.000 kvadratmeter fordelt på to karréer i varierende højde op til 17 etager. Den endelige størrelse fastlægges dog i samarbejde med Aarhus Kommune.

Bricks har netop indgået aftale med Danbolig Aarhus City om at stå for salget af de 145 lejligheder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14