23948sdkhjf

Travlt i Aarhus: Over 2.500 nye boliger skal godkendes inden sommerferien

Inden sommerferien vil politikerne i Aarhus behandle et stort antal nye lokalplaner. Planerne betyder, at der bliver bygget flere end 2.500 nye, blandede boliger. 

Brabrand, Trøjborg og Åby. Det er blot nogle af de steder, hvor der i løbet af få år vil skyde endnu flere nye boliger op til gavn for alle indkomster og samfundslag.

- Aarhus vokser hastigt, og det stiller også store krav til udbuddet af blandede boliger i byen. Alene på det kommende byrådsmøde skal vi behandle ni lokalplaner, der betyder, at Aarhus får mange nye boliger og medvirker til at skabe en bedre social balance i byen, siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø, i en pressemeddelelse.

 De ni projekter, som Magistraten og byrådet skal behandle i den kommende uge, indeholder flere end 2.500 boliger og fordeler sig på mange forskellige placeringer i byen. 

Planerne betyder, at der kommer boliger på Trøjborg, i Brabrand, i Tilst, i Gellerup, i Åby, på Aarhus Ø samt ved det gamle hovedbibliotek.

Der bliver bygget i alle prisklasser og størrelser. For eksempel vil der blive opført cirka 350 almene ungdomsboliger i Gellerups Hejredalskvarter, mens der med projektet SHiP på Aarhus Ø bygges cirka 210 primært store boliger.

- Projekterne favner bredt og bidrager dermed til at Aarhus fortsat udvikler sig som en by med plads til alle, siger Kristian Würtz.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.157