23948sdkhjf

Vedstaarup Teglværk træder ud af Egernsund Tegl

Virksomheden etablerer egen salgsorganisation og indfører varemærket Strøjer Tegl, som bliver den fremtidige betegnelse for værkets produkter.
Vedstaarup Teglværk med cirka 30 medarbejdere har i mange år været med i salgssamarbejdet Egernsund Tegl a.m.b.a., men virksomheden har nu valgt at fortsætte på egen hånd:

- Vi har været en del af Egernsund Tegl i 20 år og det har vi været glade for. Nedgangen i byggeriet betyder dog, at branchen lige nu står over for store udfordringer. Udfordringer, som vi mener, vi bedst kan håndtere, hvis vi selv har den direkte kontakt med markedet og dermed bedre kan opfylde vore kunders ønsker og behov, siger direktør Jørgen Strøjer.

Salgsorganisation på plads snarest
Det nye produktnavn – Strøjer Tegl – skal understrege den lokale tilknytning, idet teglværket har tilhørt samme familie i over 150 år. Jørgen og Karen Strøjer er således femte generation på teglværket – og sjette generation står klar i kulissen.

Vedstaarup Teglværk vil fortsætte som medlem af Egernsund Tegl i en periode, men indleder omgående opbygningen af sin egen salgsorganisation:

- Vi forventer at være på plads hermed snarest, så vi kan komme i gang med at servicere vore kunder bedst muligt, siger Jørgen Strøjer.

Om virksomheden
Vedstaarup Teglværk A/S, der har ca. 30 ansatte, er en del af Vedstaarup Gruppen, som desuden består af Vedstaarup Lerfabrik A/S samt Vedstaarup Bilmuseum A/S (Strøjer Samlingen).

Alle firmaer i gruppen ejes af familien Strøjer Hansen og har adresse i den lille by Turup lidt uden for Assens.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156