23948sdkhjf

Strøm Hansen udvider i Århus

Med virkning fra den 29. juni har Nørresundby-virksomheden overtaget Århus El-service med 12 ansatte.
Som led i en ambitiøs udviklingsstrategi udvider Strøm Hansen nu sine aktiviteter i Århus-området med overtagelsen af Århus El-service.

Strøm Hansens ejere – Flemming Munk og Ole Korsholm – oplyser, at såvel de hidtidige ejere af Århus El-service, Leif og Lars Overballe, samt firmaets 10 servicemontører vil fortsætte under det nye ejerskab.

Det er planen, at Århus El-service skal føres videre i samme ånd som hidtil, men fremover vil kunderne blive tilbudt en langt bredere vifte af ydelser, produkter og kompetencer.

Flemming Munk og Ole Korsholm oplyser endvidere, at det på sigt er meningen at sammenlægge el-service fra Århus El-service med Strøm Hansens eksisterende aktiviteter i Århus.

Om Strøm Hansen
Grundlagt i 1930 i Nørresundby og i dag en moderne installations- og automationsvirksomhed, der producerer højteknologisk avancerede el- og systemløsninger til nordiske virksomheder.

Strøm Hansen beskæftiger pt. ca. 165 ansatte og de primære forretningsområder er: Automation & industriel IT, Tavler, Service, Airport, Trafik, Entreprise samt Sikring. Strøm Hansen har pt. afdelinger i Nørresundby, Århus, Horsens, Vejle og Rødovre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109