23948sdkhjf

YIT scorer ny rammeaftale

Kommunekemi i Nyborg har underskrevet en omfattende rammeaftale med YIT gældende pr. 1. juni 2010.
Aftalen indeholder en bred vifte af service- og installationsopgaver inden for el, vvs og smedefaget. YIT skal supplere Kommunekemis egen faste servicestab med alt lige fra installation af el-tavler til service på varmeanlæg.

Udover de aktuelle fagområder inden for el og vvs har Kommunekemi også god mulighed for at supplere aftalen med andre ydelser som fx køl, ventilation, kranservice, højspænding, sikring, AGA og ABA.

15-20 mand skal specialuddannes
Og netop et stort udbud af serviceydelser fra én og samme leverandør går godt i spænd med Kommunekemis målsætning om at nedbringe et hidtil meget højt antal af forskellige underleverandører.

Der gælder særdeles stramme sikkerhedskrav, når man arbejder for Kommunekemi, og YIT forventer derfor at sende 15-20 mand på et særligt miljø- og sikkerhedskursus udviklet specielt til Kommunekemi.

- Det gør vi for at sikre, at vi hele tiden har både en fast specialuddannet grundstab samt et kvalificeret back-up team, der alle er godkendte til at håndtere opgaver for Kommunekemi - lige fra daglige serviceopgaver til større anlægsarbejder og projekter, skriver YIT i en pressemeddelelse.
Læs mere om: YIT
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112