23948sdkhjf

Bolius og NRGi Rådgivning sammenlægger afdelinger

De to virksomheder har besluttet at fusionere sine afdelinger for energimærker og tilstandsrapporter. De fortsætter som Energi- og Bygningsrådgivning A/S, i daglig tale EBAS.
- Ved at samle kræfterne i ét selskab, opnår vi at dække Danmark endnu bedre med byggerådgivere. Det har været et stort ønske for såvel Bolius som NGRi Rådgivning at få en endnu større lokal og regional forankring overalt i landet, siger Ulf Christensen, direktør i NRGi Rådgivning.

Han fremhæver, at sammenlægningen også gør det nemmere at udvikle nye IT-platforme, som kan gøre det hurtigere og nemmere for rådgiverne at levere sager til mæglere og forsikringsselskaber.

Blandt de tre største i Danmark
Bolius og NRGi Rådgivning har tilsammen en markedsandel på ca. 18-20 %, og EBAS bliver dermed en af de tre største på markedet for tilstandsrapporter og energimærkning:

- Volumen betyder helt klart noget i et marked, hvor priserne har været under pres. Men det er også vigtigt, at der her er tale om to selskaber, der, uanset markedet, ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det har vi været kendt for hver især, og det fastholder vi også i EBAS, siger Ulrik Heilmann, direktør i Bolius.

Medarbejderne i de to afdelinger fortsætter i EBAS, som flytter ind i nyrenoverede lokaler i Ballerup 15. oktober.

Ulf Christensen og Ulrik Heilmann er udpeget som henholdsvis formand og næstformand i selskabet, og sammen med resten af bestyrelsen skal de nu i gang med at finde en direktør til EBAS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109