23948sdkhjf

Stærkt regnskab fra NCC Danmark

Et forbedret driftsresultat og en vækst i ordreindgangen på 47 % styrker optimismen hos NCC Construction Danmark.
Trods en nedgang i omsætningen fra 1.162 til 990 mio. kroner kan NCC Construction Danmark glæde sig over en markant forbedring af driften i årets første seks måneder.

Driftsresultatet er således øget fra 22 til 36 mio. kroner, og det betyder, at selskabets driftsmarginal forbedres fra 1,9 til 3,6 %:

- Det er et stærkt halvårsregnskab, vi har præsteret, siger administrerende direktør Torben Biilmann, som forklarer faldet i omsætning med den lange frostperiode i årets første måneder.

Har fundet en vej gennem krisen
Sammenlignet med 1. halvår 2009 er ordreindgangen øget med 47 % og udgør nu 1.370 mio. kroner. Den store stigning skyldes en generel fremgang og omfatter bl.a. ordren på opførelsen af et stort domicil i Gladsaxe med PFA som investor:

- Udviklingen i ordreindgangen giver os forhåbninger for resten af året og den nærmeste fremtid herefter. Vi har fundet en vej gennem krisen og følger den. Derfor er jeg overbevist om, at vi står godt rustet til at udnytte de markedsmæssige muligheder, der er med såvel offentlige som private bygherrer, slutter Torben Biilmann.

800 nye job i sigte på koncernniveau
Det er ikke kun i Danmark, at NCC kan melde om fremgang. Således er resultatet på koncernniveau, hos NCC AB, øget fra 291 til 319 mio. SEK efter skat.

Også her har 1. halvår dog budt på nedgang i omsætningen, der er faldet fra 26,1 til 21,6 mia. SEK. Til gengæld er ordreindgangen øget markant fra 20,5 mia. SEK sidste år til nu 28,6 mia., og det baner vej for masser af nyansættelser:

- Den øgede ordreindgang i 1. halvår vil medføre en højere omsætning i slutningen af året, og NCC planlægger at rekruttere 800 personer frem til årsskiftet, afslører koncernchef Olle Ehrlén.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.77