23948sdkhjf

Ejendomsudvikler skærer toppen af forventningerne

Asgaard Group er fortsat påvirket af lavkonjunkturen, og forud for det afsluttende kvartal i 2009/10 forventer ledelsen nu et resultat på 0-5 mio. kroner før skat.
De senest udmeldte forventninger var en anelse mere positive og gik på et resultat mellem 0 og 10 mio. kroner før skat.

Men selvom Asgaard har reduceret sine faste omkostninger til et minimum, må selskabet erkende, at det er vanskeligt at tjene penge i det nuværende marked:

- Asgaard Group er fortsat markant negativt påvirket af den aktuelle økonomiske lavkonjunktur og den deraf følgende begrænsede investeringsvillighed, lyder det bl.a. i selskabets periodemeddelelse.

Udlejning af nyt butikscenter går langsomt
Asgaard oplever svære vilkår inden for såvel kontor-/logistik- som detailhandelssegmentet, om end førstnævnte på det seneste har oplevet en mindre fremgang i efterspørgslen.

Inden for detailhandlen har Asgaard udviklet Fredericia Megacenter med ca. 13.000 m² detailhandel og ca. 2.000 m², men udlejningen går væsentligt langsommere end ventet.

Markedet for ejerboliger har på det seneste vist tegn på stabilisering, men Asgaard påbegynder ikke nye projekter i dette segment, før de allerede indkøbte projekter er afsluttet.

Om Asgaard Group
Koncernens dominerende hovedaktivitet er udvikling af projekter inden for, og med relation til, fast ejendom. Pt. ejer Asgaard ca. 25.000 m², fordelt på seks ejendomme.

Asgaard Group besidder 51 % af kapitalen i Nordic Development Group, der udvikler boliger og projekter inden for vedvarende energi i Øst- og Sydøsteuropa. Endvidere ejer koncernen 30 % af Tetris, der arbejder med ejendomsudvikling samt 88 % af typehusfirmaet Formation. I sidstnævnte er aktiviteten dog pt. sat i bero.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125