23948sdkhjf

Købelysten overgik forventningerne på GULV10

Gulvbranchen bakkede op bag Danmarks største gulv-event, der sluttede torsdag med i alt 1.088 besøgende.
Trods et fald i besøgstallet var der god gang i både handler og kontaktskabelse under GULV10 i MCH Herning Kongrescenter.

Ifølge arrangørerne var der således udbredt tilfredshed med gulv-eventen, som i år fandt sted for tredje gang:

- Antallet af besøgende svarede til, hvad vi havde forventet i lyset af de seneste års pressede markedssituation, der også i gulvbranchen har ført til fald i antallet af virksomheder, siger projektleder Marianne Houmann Jensen.

- Det generelle indtryk hos både arrangører og udstillere er, at GULV10 har været et godt og vellykket arrangement, hvor de besøgendes købelyst er overgået vores forventninger, fortsætter hun.

Den hidtil bedste gulvmesse
Projektlederens positive vurdering deles af Christian Strøm, formand for brancheorganisationen Gulvbranchen. Han betegner endda arrangementet som den hidtil bedste gulvmesse i Danmark:

- GULV10 cementerede sin position som den fælles platform for hele gulvbranchen. Det viser, hvor vigtigt det er, at hele branchen står sammen om et arrangement som dette. Der er også grund til at glæde sig over kvaliteten af de besøgende – og den købelyst, de besøgende udviste. Der var især detailhandelen og gulventreprenørerne, som mødte frem til GULV10, mens jeg gerne havde set en større repræsentation af arkitekter og projekterende ingeniører, siger Christian Strøm.

Skepsis gjort til skamme
En af de udstillere, der har fået god valuta for sin deltagelse, er Tarkett.

- På forhånd havde vi vores tvivl om, hvor meget vi ville få ud af det som udstiller. Men enhver skepsis blev gjort til skamme, for vi har solgt væsentligt mere end forventet. At det er gået så godt, tilskriver vi både arrangementet som sådan og den store indsats, vores egne sælgere har gjort for at markedsføre GULV10 over for vores kunder, siger salgschef Thomas Ebbe.

I 2008 havde gulvmessen 1.293 besøgende, og årets besøgstal var dermed godt 200 lavere. Til gengæld var der lidt flere udstillere – 56 mod 50 for to år siden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093