23948sdkhjf

Holbæk Seminarium skal renoveres for 80 mio. kroner

Holbæk Kommune har overtaget byens seminarium, som nu skal gennemgå en omfattende renovering.
Renoveringen til 80 mio. kroner skal bl.a. gå til energiforbedrende foranstaltninger samt sørge for, at bygningerne opfylder de gældende brandkrav.

Holbæk Kommune oplyser, at seminariebygningerne er overtaget for en købesum på 1 krone fra den tidligere ejer, University College Sjælland (UCSJ).

Aftalen betyder, at USCJ fremover lejer sig ind i bygningerne, hvor også Holbæk Kommunes Center for Specialundervisning flytter ind:

- Det glæder mig, at vi derved har sikret læreruddannelsens mulighed for at blive i Holbæk Kommune. Uddannelse og et levende studiemiljø er helt afgørende i forhold til at udvikle vores kommune. Og det er et væsentligt parameter for at tiltrække borgere og virksomheder til Holbæk – og fastholde de ambitiøse unge mennesker der i forvejen bor her, siger borgmester Søren Kjærsgaard, mens UCSJ-rektor Ulla Koch tilføjer:

- Flere af vores uddannelsessteder rundt i regionen ejes af kommunerne, og vi har rigtig gode erfaringer med samarbejdet. At Holbæk Kommune nu vil overtage bygningerne, som huser læreruddannelsen i Holbæk, betyder at vi kan fokusere på udvikling af uddannelse frem for drift af bygninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078