23948sdkhjf

Nykøbing F. Sygehus bygger utraditionelt

Sygehuset i Nykøbing Falster har netop stukket spaden i jorden til sin kommende akutafdeling. Byggeriet kommer til at skille sig ud; bl.a. med græs på taget.
I sidste uge tog Nykøbing F. Sygehus hul på anden og sidste etape af et omfattende udvidelses- og moderniseringsprojekt.

Det skete, da regionsrådsmedlem og formand for sygehusudvalget, Flemming Stenild, tog første spadestik til et nybyggeri på i alt 670 m², der skal rumme en ny akutafdeling.

- På regionsrådets vegne er jeg stolt af, at kunne byde velkommen i dag. Vi står overfor et byggeri, der markerer og synliggør Nykøbing F. Sygehus som fremtidens moderne akutsygehus for borgerne på Lolland, Falster og den sydlige del af Sjælland, sagde Flemming Stenild.

Formanden kunne videre berette, at den nye afdeling bl.a. får egen røntgenfunktion og en supermoderne traumemodtagelse, der kan tage flere tilskadekomne på en gang.

Bygning kommer til at fremstå som et utraditionelt byggeri, der skiller sig ud i linjer og materialevalg. For eksempel vil der blive anlagt græs på taget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094