23948sdkhjf

Entreprenørernes præstationer kommer nu på nettet

Et nyt website med nøgletal for landets entreprenører giver bl.a. overblik over fejl og mangler, kundetilfredshed samt overholdelse af pris og tidsfrister.
Som noget nyt offentliggøres nøgletallene for entreprenører nu, så man kan se hvordan de enkelte entreprenører performer.

Nøgletallene skaber synlighed om kvaliteten i byggeriet ved at vise tal og fakta om fejl og mangler i byggeriet, overholdelse af pris og tidsfrister, energiforbrug, arbejdsulykker og kundetilfredshed.

Pris skal ikke være eneste konkurrenceparameter
Websitet er lanceret af Erhvervs- og Byggestyrelsen med henblik på at give bygherrerne et overblik i forbindelse med udbud.

Samtidig skal det være med til at skabe mulighed for, at offentligheden kan følge med i, hvordan det går med ambitionen om at sikre kvaliteten og færre fejl og mangler i det statslige byggeri:

- Vi arbejder fortsat for at reducere antallet af fejl og mangler i byggeriet i Danmark. Offentliggørelsen af nøgletallene er med til at skabe større synlighed omkring alle kvalitetsparametre i byggeriet, og man kan som entreprenør benchmarke sig med andre entreprenører. Offentliggørelsen af nøgletallene kan også være med til at fremme, at konkurrencen i byggeriet ikke alene foregår på pris, men på pris og kvalitet i fællesskab, forklarer Finn Lauritzen, direktør i Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Offentliggørelsen sker nu, hvor de første 100 evaluerede entreprenørsager på det statslige område er klar. Næste år offentliggøres også rådgivernøgletallene og tallene for de statslige bygherrer.

Læs mere på http://www.bedstepraksisibyggeriet.dk/vaerktoejskassen
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094