23948sdkhjf

Davidsen lukker i Christiansfeld

Snævre rammer og manglende muligheder for at udvide får nu Davidsen Tømmerhandel A/S til at lukke sin filial i Christiansfeld.
Afdelingen i Christiansfeld er kun på 400 m², og det er væsentligt mindre end filialerne i Haderslev, Vojens, Aabenraa og Fredericia, der alle er over 1.500 m².

Udviklingen i byggevarebranchen går i retning af større butikstyper med flere og flere forskellige varegrupper, og her er pladsen i Christiansfeld simpelthen blevet for trang:

- Når der kommer flere og flere varer, bliver der behov for mere og mere plads, og den udfordring har vi ingen mulighed for at løse i Christiansfeld. Vi kan heller ikke køre videre i Christiansfeld med færre varegrupper, for vi markedsfører jo alle vores butikker med en fælles tilbudsavis hver uge, siger tømmerhandler Povl Davidsen.

Halvdelen af medarbejderne tilbydes nyt job
Povl Davidsen oplyser, at lukningen har været under overvejelse et par år, og lørdag den 25. september bliver sidste åbningsdag i Christiansfeld:

- Det er med stort vemod, at vi lukker i Christiansfeld. Men vi er nødt til det på grund af de snævre pladsforhold. Vi må bare konstatere, at uden de nødvendige muligheder for at udvide i Christiansfeld, kan butikken her ikke længere følge med udviklingen, konstaterer Poul Davidsen.

Davidsen beskæftiger 10 personer i Christiansfeld. Halvdelen af dem forventes at kunne overflyttes til virksomhedens andre afdelinger.

Den fremtidige anvendelse af bygningerne i Christiansfeld er ikke besluttet. Det overvejes at benytte dem til andre aktiviteter i virksomheden. Et eventuelt salg af ejendomme kan dog også komme på tale.

Som supplement til afdelingerne i Haderslev, Vojens, Aabenraa og Fredericia vil Davidsen Tømmerhandel åbne et 4.000 m² stort byggemarked i Odense inden for de næste par år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172