23948sdkhjf

Byggeriets omsætning stiger en smule

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at der igen var fremgang i omsætningen i bygge- og anlægsbranchen fra juni til juli.
I juli måned var den indenlandske omsætning således 14 mia. kroner, og det er en stigning på knap 5 % i forhold til måneden inden.

- Med den stigning, der var i omsætningen i bygge- og anlægsbranchen i juli måned, er vi nu oppe på fem måneder i træk, hvor der har været fremgang i omsætningen, siger Andreas Fernstrøm, chefkonsulent i Dansk Byggeri.

Hos Dansk Byggeri glæder man sig naturligvis over ethvert tegn på fremgang, men Andreas Fernstrøm påpeger samtidig, at totalomsætningen for 2010 fortsat halter betydeligt i forhold til sidste år:

- Vi skal dog huske på, at omsætningen indtil videre i 2010 ligger hele 17 % under den tilsvarende periode i 2009. Især i starten af året, var omsætningen markant lavere – til dels som følge af den hårde vinter. Den fremgang, vi nu ser, kan omvendt – for en vis andel - henregnes til det arbejde, der blev udskudt over vinteren, vurderer chefkonsulenten.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094