23948sdkhjf

Ny messe i 2012 for entreprenører og håndværkere

På et pressemøde mandag præsenterede brancheforeningen Maskinleverandørerne, Entreprenør-sektionen og MCH Messecenter Herning en ny udendørs fagmesse.
Messen har arbejdstitlen "Entreprenør & Håndværk" og arrangeres af MCH i tæt samarbejde med Maskinleverandørerne, Entreprenørsektionen.

Den nye fagmesse finder første gang sted 10.-12. maj 2012 på arealerne ved MCH Messecenter Herning og har efterfølgende termin hvert tredje år.

- Vi har store forventninger til den nye fagmesse, der bygger på et stærkt og positivt samarbejde mellem Maskinleverandørerne, Entreprenørsektionen og MCH, siger administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

Enstemmig opbakning
Blandt medlemmerne i Entreprenørsektionen under Maskinleverandørerne er opbakningen til messen stor; både i forhold til koncept, placering og de treårige terminer:

- Det giver selvsagt "Entreprenør & Håndværk" et meget stærkt rygstød, og jeg er sikker på, at messen vil få meget lang levetid, siger formand Hans Holm.

Tid til videreudvikling og markedsføring
Formålet med fagmessen er at samle entreprenørbranchen og byggebranchen med fokus på materiel – herunder eksempelvis maskiner, kraner, containere, stillads og værktøj.

Den gennemføres som en udendørs messe med almindelige udstillerstande såvel som arbejdende stande med mulighed for demonstrations- og graveaktiviteter:

- Med samarbejdsaftalen med MCH om "Entreprenør & Håndværk" har vi nu fået en god struktur på vores messeaktiviteter. Jeg finder det også værdifuldt, at vi nu har det meste af et par år til at videreudvikle messekonceptet og til at markedsføre den nye fagmesse. Det giver os bl.a. mulighed for at inddrage vores medlemmer mest muligt i denne proces, siger branchedirektør Michael Husfeldt fra Maskinleverandørerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078