23948sdkhjf

Totalrådgiver valgt til ny retspsykiatrisk afdeling

Det bliver et team bestående af Creo Arkitekter, Cowi og Land+, der skal stå for totalrådgivningen på om- og udbygningen af retspsykiatrisk afdeling i Middelfart.
Beslutningen blev truffet på et møde i sidste uge, og i styregruppen for byggeriet er der enighed om, at vinderforslaget er det helt rigtige valg:

- Creo Arkitekter har sammen med Cowi og Land+ lavet et flot og visionært oplæg, som bygger videre på det bedste fra det eksisterende byggeri, samtidig med at grundens muligheder udnyttes til et spændende nybyggeri, siger psykiatri- og socialdirektør Agnete Philipsen.

Foruden ombygning af eksisterende arealer skal der udvides med ca. 7.900 m². Den samlede pris er knap 237 mio. kroner, og byggeriet ventes færdigt ved udgangen af 2012.

Oplægget fra Creo Arkitekter, Cowi og Land+ skal sammen med det tidligere godkendte byggeprogram danne udgangspunkt for udarbejdelse af et projektforslag, som skal være færdigt til nytår.

Undervejs vil såvel styregrupper som brugergrupper blive inddraget i planlægningen af den endelige udformning af byggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094