23948sdkhjf

Idealcombi vinder stor ordre i København

Vinduesproducenten fra Hurup i Thy har netop sikret sig en leverance på 1.300 vinduer til et renoveringsprojekt på Islands Brygge.
Ejendommen ”Saga G” er opført i 1908 og ejes af Lærestandens Brandforsikring.

En større renovering af de i alt 285 lejligheder har længe været på tale, men i år har planerne for alvor taget fart.

I løbet af sommeren udbød ejendommens administrator, Dan Ejendomme, således licitationen, som udover nye vinduer også har omfattet nyt tag.

Skal matche det originale vindue
- Det har været en rigtig spændende opgave at bidrage til, siger salgs- og marketingdirektør Claus Winther fra Idealcombi.

Han fortæller, at udfordringen har bestået i at matche det originale vindues design både udvendigt og indvendigt i en kombineret træ/alu-løsning.

Samtidig skulle ønskerne fra arkitekten og Center for Bydesign imødekommes – vel at mærke uden at fravige kravet fra bygherren om en konkurrencedygtig pris.

Bygherrens valg faldt i sidste ende på Idealcombi’s produktserie ”Nation” i kombineret træ/aluminium, og i den forgangne uge blev ordren underskrevet. De ca. 1300 vinduer til Islands Brygge skal nu produceres på Idealcombis fabrik i Hurup, Thy.

Godt fat i renoveringsmarkedet
Idealcombi har på det seneste sikret sig flere store ordrer på renoveringsmarkedet.

I august vandt virksomheden således licitationen på 2.300 vinduer til renoveringen af Lynggården i Køge, og i juli blev der skrevet kontakt på 1.800 vinduer til Vildtbanegård i Ishøj.

Området på Islands Brygge gennemgår i disse år en større forvandlingsproces. Her medvirker Idealcombi både på flere arkitektegnede nybyggerier og på renoveringen af mange af de gamle ejendomme fra omkring århundredeskiftet.

- Det, synes vi, er rigtigt udfordrende som vinduesproducent, og det gør, at vinduer som håndværk aldrig bliver kedeligt. Vores produktpalet er bred nok til at kunne tilbyde energirigtige løsninger til begge ender af skalaen, også når vi taler bevaringsværdige byggerier, slutter Claus Winther.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125