23948sdkhjf

Loxam ansætter ny topchef

Udlejeren af maskiner og udstyr til entreprenører og håndværksmestre har ansat Hanne Baunsgaard som ny adm. direktør i Danmark. Hun bliver den første kvindelige direktør.
Hanne Baunsgaard er uddannet HD og har været økonomichef i flere virksomheder; herunder O.K. Fonden, Treffco og Howden Power.

I 2002 kom hun til Loxam Danmark (dengang DNE Materialeudlejning), hvor hun startede som økonomichef.

Fire år senere blev Hanne Baunsgaard økonomidirektør, og siden 2007, hvor DNE Materialeudlejning blev overtaget af Loxam-koncernen, har hun beskæftiget sig med at rationalisere, industrialisere og professionalisere Loxams aktiviteter i Danmark:

- Efter fusionen og integrationen med den europæiske virksomhed står Loxam Danmark i en meget stærk position. Vi er blevet mere rationelle og effektive – og vi er blevet rigtigt gode til at opfange og reagere på ændringer i markedet og i kundernes behov, siger den nyudnævnte direktør.

Speciel branche
Hanne Bundgaard afløser den hidtidige direktør, Peter Lock, som har valgt at søge tilbage til kemikalieindustrien efter to år på posten.

Med udnævnelsen bliver Hanne Bundgaard den første kvindelige direktør i Loxam-koncernen, der har selskaber i ti lande.

Også i Loxam Danmark, der tæller 18 afdelinger, er hun indtil videre den eneste kvinde i ledergruppen, men sådan behøver det ikke nødvendigvis at blive ved med at være:

- Udlejning af entreprenørmateriel er en lidt speciel branche, og det er først inden for de seneste år, at vi er blevet sådan rigtigt industrialiseret og professionaliseret. Det betyder, at vi nu efterspørger flere dygtige og veluddannede medarbejdere og ikke udelukkende de selvlærte branchefolk. Derfor kan også flere velkvalificerede kvinder komme til fremover, vurderer Hanne Bundgaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11