23948sdkhjf

BMS køber op i Kalundborg

Kranfirmaet har overtaget aktiviteter og nøglemedarbejdere i Kalundborg Kran og Container. Købet skal styrke BMS i det vestsjællandske område, der er blevet mere attraktivt.
Vestsjællands industrielle betydning er i fremdrift, og derfor styrker BMS nu sit engagement i Kalundborg-området.

Det sker med overtagelsen af det velrenommerede Kalundborg Kran og Container med en historie, der går tilbage til 1943:

- Med et voksende antal store kunder har vi gerne villet servicere området bedre. Her bliver i fremtiden stadig flere gode kranopgaver at løse. Da vi så samtidig konstaterede, at ejerne af Kalundborg Kran og Container ønskede at sælge, fandt vi frem til denne gode løsning, fortæller BMS’ regionsdirektør Henrik Osbæck.

Flytter ind hos MT Højgaard
Udover nøglemedarbejderne er det primært kundekartoteket og telefonnummeret, som BMS har overtaget.

Det nye brohoved, der nu etableres på et lejet område hos MT Højgaard, bliver i første omgang i form af et bemandet depot, hvor et udvalg af BMS maskinpark placeres.

Det oprindelige Kalundborg Kran og Container rådede også over en containerdivision, der blev solgt fra i sommer til Holbæk-virksomheden Axel Hansen Transport A/S.

Om BMS A/S
Virksomheden har afdelinger i Aalborg, Rødovre (for Sjælland og hovedstaden), Odense, Kolding, Esbjerg, Rødekro, Holstebro og Århus samt flere steder i Norge og Sverige. BMS beskæftiger i dag over 300 mennesker i Danmark og råder over op mod 200 kraner og 800 lifte.

Der løses primært opgaver for kunder indenfor industri, byggeri og anlæg. Arbejdsopgaverne spænder vidt fra renovering og service af vindmøller til udskiftning af glas og alle former for renovering og vedligeholdelse af diverse bygninger.
Læs mere om: BMS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094