23948sdkhjf

Campus-byggeri på 90.000 m² klar til at gå i jorden

Salget af grunde til en kommende campus-bydel i Aalborg er gået over al forventning. Bygherrer og entreprenører venter nu blot på myndighedernes godkendelse.
Fredag i denne uge slutter den offentlige høring, og den 13. december skal byrådet i Aalborg Kommune behandle den lokalplan, der baner vej for omdannelsen af DSB’s gamle godsbaneareal i byen.

Det centralt beliggende område har længe ligget øde hen, men i løbet af en årrække skal en ny campus-bydel med bl.a. boliger og uddannelsesinstitutioner skyde op på det 75.000 m² store areal.

I alt er der planer om at opføre 130.000 m², hvoraf 1. etape udgør 90.000 m², og bygherrerne venter efterhånden blot på at få grønt lys til at gå i gang.

1. etape er nemlig udsolgt på nuværende tidspunkt. Det fortæller direktør Torben Nielsen fra Colliers Hans Vestergaard A/S til Nordjyske Medier:

- Der er indgået betingede købsaftaler på alle 90.000 m². Så det er gået over al forventning, siger han.

Colliers Hans Vestergaard, der står for salget af grunde i projektet, vil ikke sætte navn på køberne. Det er dog tidligere meldt ud, at Boligselskabet Fjordblink skal opføre 175 ungdomsboliger på arealet .

Torben Nielsen oplyser i øvrigt, at alle aftaler er gjort betingede, fordi lokalplanen endnu ikke er godkendt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095