23948sdkhjf

Vækst i en krisetid

Komponentleverandøren Belimo A/S i Skanderborg kan i både 2008 og 2009 dokumentere solide vækstrater på markedet for varme- og ventilationsanlæg.
Tal fra Experian viser, at branchen for ventilations- og køleanlæg fra 2008 til 2009 oplevede en markant tilbagegang på mere end 35 % målt på det ordinære resultat.

I samme periode er Belimo gået mod strømmen og kan fremvise en vækst på 9 %.

Opskriften på fremgangen skal findes i Belimos evne til at fastholde en høj kvalitet i alle sine kerneydelser – ikke kun i forhold til produktkvaliteten, men også i kontakten til kunderne.

Næste led i kæden skal kunne agere professionelt
Indehaver og direktør Ole Fornill er således overbevist om, at det er medarbejdernes evne til hver dag at yde samme høje kvalitet i kontakten med kunderne – store som små – der er udslagsgivende for Belimos succes:

- Salget af spjældmotorer, ventiler og ventilmotorer kræver en del rådgivning. Vi gør os meget umage for at sikre, at vores kunder altid får den rette produktvariant første gang, og at varen leveres fra dag til dag.

- På den måde sikrer vi, at vores kunder kan overholde egne leveringsfrister og dermed yde en optimal service overfor deres kunder. Vi sørger med andre ord for, at næste led i kæden kan agere så professionelt som muligt, fortæller Ole Fornill, der er 2. generation i Belimo.

Om Belimo
Belimo A/S har siden etableringen i 1981 fungeret som uafhængig agent for Belimo AG i Schweiz.

Virksomheden i Skanderborg tæller i dag ni medarbejdere og leverer udstyr til regulering af luft og vand i varme-, ventilations- og klimaanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094