23948sdkhjf

Glasindustrien opdaterer populær publikation

Publikationen ”Kort og Godt om Termoruder” fra 2002 er nu blevet udvidet med den nyeste viden om termoruders fremstilling, anvendelse og vedligeholdelse.
Glasindustrien har netop sendt en revideret udgave af den populære publikation ”Kort og Godt om Termoruder” på gaden.

Publikationen omfatter 17 sider med den nyeste viden om termoruders fremstilling, anvendelse og vedligeholdelse.

- ”Kort og Godt om Termoruder” er mættet med informationer til byggeriets rådgivere, men den er holdt i et sprog og en præsentation, så private forbrugere også kan være med, oplyser Glasindustriens forretningsfører, Poul Thorsen.

Opdateres med jævne mellemrum
"Kort og Godt om Termoruder" kan findes på Glasindustriens hjemmeside, og den er udviklet til anvendelse i elektronisk form.

Fra indholdsfortegnelsen kan man således klikke sig vej gennem afsnittene om energiruders U - og g-værdier, funktionsruder til solafskærmning og lyddæmpning, ruder til brandbeskyttelse og specialruder, der kan være krumme, eller termoruder som forsats.

Publikationen indeholder også et skema med angivelse af U - og g-værdier samt lystransmittans-værdier.

- ”Kort og Godt om Termoruder” vil blive opdateret med jævne mellemrum, når Glasindustrien skønner, behovet er til stede. På den måde vil publikationen altid vil være den mest aktuelle og pålidelige information om termoruder, der findes på dansk, lover Poul Thorsen.

Den forrige udgave af ”Kort og Godt om Termoruder” er fra 2002. Læs mere på www.glasindustrien.org
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098