23948sdkhjf

Skanderborg-entreprenør udvider med ny afdeling

Lavenergi giver travlhed hos tømrerfirmaet John A. Laursen. Det har nu banet vej for en udvidelse af forretningen.
Tømrer- og murermestervirksomheden John A. Laursen fra Skanderborg udvider nu med en ny afdeling i Hundslund, der skal styrke aktiviteterne i Odder-området.

Det er stigende interesse for lavenergi, der skaber travlhed i tømrerfirmaet, hvor man inden for den sidste måned har ansat fem nye folk.

Virksomheden er nu oppe på 19 medarbejdere og har flere projekter i støbeskeen.

Ny medejer
I øjeblikket arbejder John A. Laursen og hans ansatte på en 1.000 m² stor børnehave og en 250 m² stor tilbygning i Skovby.

Opgaven er vundet i totalentreprise hos Skanderborg Kommune, og bygningen opføres som passivhus, bl.a. med vinduer fra Pro Tec:

- Børnehaven skal være et foregangsprojekt for det kommende institutionsbyggeri i Skanderborg Kommune. Og med den erfaring, vi har fået i dette projekt, står vi godt rustet, når vi i de kommende år skal byde ind på bygning og renovering af børnehaver og lignende i Skanderborg og Odder Kommune, vurderer indehaver John A. Laursen.

Lederen af den nye afdeling i Hundslund bliver Jesper Spangsberg, der efter 13 år i Skanderborg er blevet medejer af firmaet. I forbindelse med udvidelsen ændrer selskabet status fra et ApS til A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094