23948sdkhjf

Stor interesse for nyt højhus-byggeri i Århus

Selvom der er tre år til, at et nyt 22 etager højt hotel- og erhvervsbyggeri skal stå færdigt, kan bygherren allerede nu melde fuldt udlejet.
Det nye hus bliver 25.000 m² stort og kommer til at bestå af en base samt to slanke skiver sammenbygget omkring en let og transparent mellembygning.

Investoren bag hedder Hans Lorenzen, og i samarbejde med Arkitema har han udviklet projektet for at give Århus en elegant tilføjelse til byens skyline:

- Når jeg er villig til – i en tid, hvor mange byggeprojekter er nødlidende – at investere i et byggeprojekt til over en halv milliard, skyldes det primært, at jeg kan være med til at sikre, at Århus får et markant vartegn, der signalerer vækst og fremdrift, siger investoren til Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen kommer byggeriet bl.a. til at rumme et nyt Comwell-konferencehotel med 240 værelser samt konferencecenter til 1.000 gæster. Endvidere flytter Deloitte og Bech-Bruun ind i husets øverste etager med over 330 medarbejdere.

Opførelsen af huset, der kommer til at ligge ved Bruuns Galleri, ventes at skabe omkring 300 arbejdspladser i byggeperioden frem til 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109