23948sdkhjf

Henning Larsen Architects åbner ny afdeling

Den danske tegnestue har besluttet at styrke sit engagement i den mellemøstlige region, Levanten, der bl.a. omfatter Syrien, Jordan, Libanon og Tyrkiet.
Efter tre år med stigende aktivitet i området åbner Henning Larsen Architects nu filialkontoret Henning Larsen Levant med adresse i den syriske hovedstad Damaskus.

Arkitektonisk ansvarlig og leder af kontoret er arkitekt og associeret partner, Anne Marie Galmstrup, som får selskab af virksomhedens nye General Manager, arkitekt Klaus Troldborg:

- Vi ser frem til at udvide vores aktiviteter i regionen, siger Anne Marie Galmstrup, som de seneste år har haft ansvar for design og samarbejde i forbindelse med opførelsen af oplevelsescentret The Massar Children’s Discovery Centre i Damaskus:

- Oplevelsescentret er en milepæl for regionen, og det er et privilegium for tegnestuen at være en del af denne forandringsproces, fortæller hun.

Klaus Troldborg er tiltrådt på kontoret i Damaskus den 1. oktober, og han ser frem til at prøve kræfter med byggebranchen i de mellemøstlige lande:

- Både Syrien og Jordan udvikler sig intenst i disse år, og vi er både nysgerrige og ærefrygtige over for den opgave, det er at bygge bro mellem den historiske kulturarv og så en mere moderne tid, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141