23948sdkhjf

Endnu et projekt til DS Flexhal i Køge

Hobro-virksomheden bygger nu tre steder på Skandinavisk Transport Center.

Hobro-virksomheden DS Flexhal ekspanderer kraftigt øst for Storebælt, hvor et nyåbnet kontor i Albertslund bliver omdrejningspunkt for en sjællandsk vækststrategi.

Afsættet for den sjællandske ekspansion er Skandinavisk Transport Center i Køge, hvor DS Flexhal for øjeblikket arbejder på intet mindre end tre byggerier.

Store projekter for PostNord og Total Produce på henholdsvis 56.000 og 16.000 kvadratmeter er netop fulgt op med et nyt logistikcenter på 7.000 kvadratmeter, som opføres for Nordisk Dæk Import (NDI).

Byggeriet skal stå færdigt i februar 2018 og omfatter tre lagerbygninger á 2.000 kvadratmeter, hvor der indvendigt – med 10 meter op til spær – bliver plads til opbevaring af 30.000 sæt personbildæk. Derudover opføres en udleveringsbygning samt en velfærdsafdeling på i alt 1.000 kvadratmeter.

Projektleder Ole Bech Olesen oplyser, at DS Flexhal er gået i gang på byggepladsen her i juni måned, og at virksomheden leverer både betonelementer og stålspær til byggeriet, som er produceret på DS Gruppens egne fabrikker i Hobro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125