23948sdkhjf

Gråkjær skal bygge rækkehuse i Helsingør

En tom grund mellem Kingosvej og Blichersvej i Helsingør kommer i fremtiden til at gå under navnet Boliggården, Afdeling Q. 

Den lokale boligforening, Boliggården, har indgået en aftale med Gråkjær om at opføre 32 rækkehuse på grunden. Der vil i alt være tale om godt 2.400 kvadratmeter, fordelt på syv blokke

- Rækkehusene kommer til at ligge i et område af Helsingør, der rummer parcelhuse og boligblokke samt indkøbsmuligheder - nærmeste nabo til byggegrunden er et supermarked. Samtidig er der kort afstand til både sø, skov og strand samt uddannelsesinstitutioner, oplyser Gråkjær via sin hjemmeside.

Blokkene opføres i gule teglsten med elementer af eternit på facaden. De får fladt tag med hældning udført i tagpap. Husene indrettes med 2 værelser samt køkken, entre, bad og depotrum. Til hvert hus hører desuden terrasse og have. I enderne af hver blok bliver lejlighederne lidt større og får 3 værelser.

Udover husene omfatter aftalen anlæg af en intern vej samt parkeringspladser, græsarealer og belægninger.

Kullegaard har været bygherrerådgiver på projektet i tilbudsfasen, og Gråkjærs tegnestue har på baggrund af Kullegaards materiale tegnet det endelige projekt.

Projekteringen går i gang med det samme, og Gråkjær vil efter planen gå i jorden til oktober. Byggeriet forventes afsluttet ultimo februar 2019.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125