23948sdkhjf

Gråkjær lander stor totalentreprise i Rødovre

Boligprojekt til en kvart milliard skal opføres i den tidligere landsby Islev.

I Islev i den nordlige del af Rødovre skal Gråkjær opføre et nyt boligbyggeri på 10.500 kvadratmeter.

Ejendomsudvikleren Rescale er projektudvikler og bygherre, mens Gråkjær har indgået en aftale om totalentreprisen og byggefinansiering med projektets slutbruger, Koncenton.

Byggeriet, der kommer til at bestå af 117 lejligheder samt 300 kvadratmeter erhverv, opføres i to etaper med AI Arkitekter og Norconsult som rådgivere. Første etape skal stå færdig ultimo 2018, mens anden etape følger i marts 2019.

De nye boliger opføres på Islevgård Allé som en karrébebyggelse i 2-4 etager med facade i gule teglsten. For at tiltrække en bred beboersammensætning vil der være syv forskellige typer af lejligheder.

Stærkt samarbejde
Det er i øvrigt tredje gang, at Gråkjær samarbejder med Koncenton om et boligprojekt.

For øjeblikket opfører den vestjyske entreprenørvirksomhed således både 25 ejerlejligheder på Nørrebro i København og 228 ungdomsboliger i Valby med Koncenton som samarbejdspartner og slutbruger.

De tre byggerier har en samlet projektværdi på 600 mio. kroner, og ifølge direktør Henrik Skaarup fra Gråkjær Erhverv er der planer om at udbygge samarbejdet i fremtiden.

- Koncenton er en stærk og pålidelig samarbejdspartner, og vi arbejder sammen på at realisere endnu flere projekter, efter samme model som de 3 sager vi allerede har i hus, siger han.

Rescale fra Aarhus er projektudvikler og bygherre på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102