23948sdkhjf

Værktøjsleverandører bliver partnere

Der skal høstes synergier på flere fronter, når Henning Sørensen ApS pr. 1. juli 2017 flytter ind hos Dansk Værktøjs Agentur, DVA, på Marielundvej i Herlev.

De to værktøjsleverandører har indgået et partnerskab med det formål at styrke logistik, produktsortiment og interne processer.

- Vi ser et stort potentiale i at styrke agenturerne i de to firmaer ved at tilbyde et samlet produktsortiment. Det gør os mere attraktive i et marked, hvor det handler det om at kunne tilbyde den bedste samlede pakke for at blive valgt som leverandør, siger medejer Leif Christensen fra DVA.

Han understreger, at begge virksomheder fortsætter som selvstændige selskaber med uforandrede kunde- og leverandøraftaler.

Henning Sørensen ApS. er etableret i 1960 som agenturvirksomhed beskæftiger seks medarbejdere under ledelse af Henrik Sørensen, der er søn af grundlæggeren.

DVA A/S er etableret i 2003 og beskæftiger 15 medarbejdere. Virksomheden ejes af Leif Christensen og Ruben Jørgensen. Begge virksomheder sælger udelukkende via forhandlere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098