23948sdkhjf

Bayer Danmark flytter til Ørestaden

Bayer A/S – et selskab i medico-giganten Bayer AG – får nyt domicil på 4.500 m² i Ørestad City.
Onsdag blev det offentliggjort, at Bayer og KLP Ejendomme har indgået aftale om etablering af nyt domicil for Bayer i Danmark.

Lejekontrakten omfatter ca. 4.500 m² kontor på Arne Jacobsens Allé i Ørestad City, og Bayer flytter ind i maj 2011 med mere end 100 medarbejdere:

- Siden foråret 2010 har vi oplevet en øget mobilitet i markedet med et stort fokus på Ørestad fra virksomheder der søger større lejemål på 4-5.000 m². Det er oftest virksomheder der har et internationalt marked eller er datterselskaber af internationale virksomheder, siger markedschef Stig Fermi-Erichsen fra KLP Ejendomme.

Han peger på, at virksomheder som Rambøll, Unilever, Bombardier Transportation Denmark og Helm Skandinavien alle er flyttet til området i løbet af 2010.

KLP Ejendomme har været på det danske marked siden 2000, hvor virksomheden frem til i dag har opført to kontorejendomme i Ørestad på i alt ca. 60.000 m².

Ejendommene drives som ’full-service’ kontorejendomme for flere brugere med blandt andet fælles reception, personalerestaurant, fitnesscenter samt møde- og konferencecenter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094