23948sdkhjf

Byggros skal sælge for svensk betongigant

Et nyt samarbejde mellem danske Byggros og svenske Starka er en realitet, og det betyder, at Byggros pr. 1. juli forhandler Starkas beton-løsninger på det danske marked.

I den forbindelse har Byggros ansat Claes Overgaard, der har arbejdet med salg af Starka-produkter i Danmark siden 2011.

- Starka har været mit hjertebarn i mange år, og jeg er meget passioneret omkring produkterne, som jeg kender ud og ind. Jeg ser frem til at dele ud af min viden og få gang i det gode samarbejde med kunderne, siger Claes Overgaard i en pressemeddelelse.

Starka er en familieejet virksomhed og producerer blandt andet betonfliser og støttemure. De to virksomheder har i forvejen et tæt samarbejde, og for Byggros er Starka-produkterne en god udvidelse af det bestående produktsortiment, som blandt andet tæller grønne tage, geotekstiler og indeklimaløsninger.

- Jeg både håber og tror på, at det vil blive en stor succes i Danmark, og jeg glæder mig meget til at dele ud af min Starka-viden, siger Claes Overgaard.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094