23948sdkhjf

Pensionsgigant bygger nyt domicil til Nordfyns Bank

Med PensionDanmark som investor og bygherre går opførelsen af et nyt domicil til Nordfyns Bank i gang primo 2018 i Dannebrogsgade i centrum af Odense.

Byggeriet på godt 3.000 kvadratmeter er tegnet af Arkitema og ventes klar til indflytning medio 2019. Det er hensigten, at projektet skal DGNB-certificeres i kategorien Guld.

- Vi glæder os til samarbejdet med PensionDanmark. Der er tale om en moderne, fleksibel og bæredygtig ejendom med den bedst tænkelige og mest funktionelle beliggenhed, som i fremtiden skal være base for bankens administration og bankens datterselskab, Nordfyns Finans, siger adm. direktør i Nordfyns Bank Holger Bruun.

PensionDanmark er for øjeblikket i gang med at finde en totalentreprenør til byggeriet. Denne forventes at være på plads i løbet af efteråret.

Det er i øvrigt anden gang inden for kort tid, at PensionDanmark investerer i en bankbygning i Odense. Således købte selskabet i maj måned et Danske Bank-finanscenter ved Albani Torv, der ligger godt en kilometer fra det kommende Nordfyns Bank-domicil. Ejendommen er pt. under ombygning og forventes klar til indflytning i foråret 2018.

- Med investeringen viser vi endnu en gang, at PensionDanmark er aktiv som ejendomsinvestor i hele Danmark, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156