23948sdkhjf

Gråkjærs ordrebog er tykkere end nogensinde

Entreprenørvirksomheden i Holstebro har aldrig haft så meget at lave som nu. Ordrebogen bugner med ordrer for over én mia. kr., skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

De mange opgaver er fordelt på de tre forretningsområder boligbyggeri, erhvervsbyggeri samt landbrug og fiskeopdræt. Tillige udgør de tre grene af forretningen godt en tredjedel af omsætningen, som i regnskabsåret 2016/17 var på 729 mio. kr. I regnskabsåret, der sluttede 30. april, havde Gråkjær et overskud efter skat på 10,8 mio. kr.

Selvom basen er i Holstebro er Gråkjærs aktivitet inden for boligbyggeri i Østdanmark er steget markant. Alene I løbet af juni måned har Gråkjær Erhverv skrevet kontrakt på over 170 nye boliger i og omkring København, herunder bl.a. 117 lejligheder i Rødovre og 32 lejligheder i Helsingør.

- Vi har afleveret det første boligprojekt til en tilfreds bygherre på Sjælland. Han var så tilfreds at han har sat endnu et boligprojekt i gang sammen med os. Vi har syv andre projekter i gang, hvor vi skal opføre såvel ungdomsboliger som luksuslejligheder, siger administrerende direktør i Gråkjær, Jan Larsen, til Dagbladet Holstebro Struer.

Original artikel: http://dagbladet-holstebro-struer.dk/holstebro/Byggefirma-har-historisk-travlt-ordrer-for-en-milliard-venter/artikel/326657

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094