23948sdkhjf

Større Herning-entreprenør går konkurs

Povl Jacobsen A/S er gået konkurs med en gæld på ca. 20 mio. kroner. De 50 ansatte overføres til et nyt selskab, som skal færdiggøre igangværende projekter.
Ifølge Herning Folkeblad er det to år med dårlige regnskabstal, der har skabt gælden og fjernet fundamentet for den videre drift.

- Det er hårde tider, og selv om vi har nok at lave, har vi i år slet ikke kunnet få de samme penge for det, siger direktør Jens Ole Jacobsen til avisen.

Nyt selskab køber projekter
Skifteretten afsagde mandag formiddag konkursdekret over selskabet, men på kurators opfordring flyttes aktiviteter og medarbejdere i Povl Jacobsen A/S nu over i et nyt selskab.

Det betyder, at de igangværende projekter – herunder arbejde på multiarenaen i Herning – kan afsluttes:

- Det er en løsning, der skal sikre vores kunder, og det betyder jo samtidig, at vi ikke har været nødt til at afskedige folk, forklarer Jens Ole Jacobsen.

Ifølge Herning Folkeblad er Povl Jacobsen A/S gået konkurs med en gæld på omkring 20 mio. kroner. Virksomheden har dog igangværende arbejder og debitorer for ca. 8 mio. kroner, og det er aftalt, at det nye selskab køber de eksisterende projekter ud af konkursboet.

Povl Jacobsen A/S er etableret for mere end 60 år siden og har beskæftiget sig med jord-, vej-, kloak-, og belægningsarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125