23948sdkhjf

Gentofte-entreprenør bygger svømmehal i Dragør

I marts indgik Dragør Kommune kontrakt med entreprenør J.S. Sten og Stål A/S om byggeriet af en ny svømmehal, der skal stå færdig i sommeren 2019.

Nu er nedrivningen af den gamle svømmehal afsluttet, og byggeriet af den nye svømmehal går i gang. Det markeres med første spadestik torsdag i denne uge.

- Det er med meget stor glæde, at vi tager det første spadestik til en ny svømmehal. Det har længe været et stort ønske her i Dragør, og nu kan vi så se frem til hoppe i vandet i vores nye moderne svømmehal i sommeren 2019, siger borgmester Eik Dahl Bidstrup i en pressemeddelelse.

Byggeriet udføres i totalentreprise med Nøhr & Sigsgaard og Hundsbæk & Henriksen som henholdsvis arkitekt og rådgivende ingeniør.

Projektet omfatter 2.000 kvadratmeter nybyggeri, som opføres i tilknytning til den eksisterende Hollænderhal. Svømmehallen får et 25 meter konkurrencebassin med 1 meter - og 3 meter vipper, et øvebassin på 80 kvadratmeter samt et 50 kvadratmeter stort varmtvandsbassin. Hertil kommer 800 kvadratmeter kælder samt en ny foyer, der skal binde svømmehal, sportshal og øvrige faciliteter sammen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095