23948sdkhjf

Centerområde på 30.000 m² på vej i Silkeborg

Hesø Udvikling A/S er totalentreprenør på et projekt, hvor storbutikker til bl.a. Elgiganten og Føtex skal opføres i et område, der tidligere har huset Silkeborg Pallefabrik.
En række udtjente bygninger vil snart vige pladsen for et nyt stort centerområde med mange nye spændende butikker i Silkeborg.

Området ved Viborgvej og Nørrevænget er 30.000 m² stort, og planen er at opføre godt 12.000 m² butikker, som skal være klar til åbning ultimo 2011.

Planerne omfatter storbutikker til blandt andet Føtex og Elgiganten, som er de første offentliggjorte kædeforretninger i området.

I øjeblikket forhandles der med andre butikskæder, og aftalerne ventes på plads i løbet af et par måneder.

Ladestationer til fremtidens elbiler
Totalentreprenør på projektet er Hesø Udvikling A/S, mens Årstiderne Arkitekter og Arne Elkjær er tilknyttet som hhv. arkitekt og ingeniør.

- Alt opføres med lyse facader, og der er stor fokus på energirigtige løsninger i byggeriet – både Silkeborg Kommune og det nye centerområde er meget opmærksomme på CO2-udledning og miljøbevidsthed. Centret får 325 gratis p-pladser, og der er allerede tænkt på ladestationer til fremtidens elbiler, oplyser bygherrerne Holger Helle og GSP i en pressemeddelelse.

Kendetegnede for centret bliver store kædebutikker, stort vareudvalg og gode tilkørselsforhold.

Bag idé og udlejning af centerområdet står Henton Ejendomme og Hesø Udvikling. Førstnævnte har bl.a. udviklet og udlejet Silkeborg Papirfabrik samt Thorsgrunden i Randers, mens Hesø er kendt for udvikling, udlejning og byggeri af lignende projekter rundt om i landet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078