23948sdkhjf

C.F. Møller henter ny profil i Arkitema

Erfaren britisk arkitekt skal stå i spidsen for C.F. Møllers arbejde med bæredygtighed.

Den 7. august havde Rob Marsh første arbejdsdag hos C.F. Møller på Holmen i København i en nyoprettet stilling som ’Head of Sustainability’.

Rob Marsh kommer til C.F. Møller fra en stilling som kompetencechef i Arkitema, hvor han har været ansat siden årsskiftet.

- Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis, siger administrerende direktør Klaus Toustrup.

Rob Marsh er uddannet arkitekt fra Oxford Brookes University og har en ph.d. i bæredygtigt husdesign. Han arbejdede som selvstændig arkitekt i en årrække i 1990’erne, men har i hovedparten af sin karriere – fra 2001 til 2016 – været ansat som projektleder ved seniorforsker Statens Byggeforskningsinstitut.

Rob Marsh får kontorplads i København, men dækker alle C.F. Møllers kontorer og vil derfor ofte være at finde i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London.

- Jeg glæder mig til sammen med resten af holdet at indfri de ambitioner C.F. Møller Architects har på bæredygtighedsområdet og være med til udvikle på de gode resultater, der allerede er opnået, udtaler den nyansatte bæredygtighedschef.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094