23948sdkhjf

Stort Rødovre-projekt klar til start: 800 millioner kroner er rejst

Finansiering og lokalplan er nu på plads, og Gefion Group er klar til at igangsætte byggeriet af Rødovre Port – en helt ny, stationsnær bydel med tre højhuse i 14, 16 og 19 etager som markante elementer.

- Dermed kan vi gå i gang med byggearbejdet. Første skridt bliver nedrivningen af det gamle stationscenter, siger udviklingsdirektør Henrik Nissen fra Gefion Group.

Byggeriet, der er tegnet af Arkitema, udgør samlet 37.500 etagemeter, hvoraf cirka 33.000 kvadratmeter bliver boliger. De tre højhuse opføres ved Avedøre Havnevej – et på den ene side og to på den – og vil skabe et meget synligt landmærke, når man kommer fra syd.

Henover vejen opføres en toetagers, fritsvævende bygning. Dertil kommer en gang- og cykelbro med grøn beplantning.

Den tidligere Sjælsø-direktør Jørgen Junker er projektdirektør på byggeriet, som forventes at strække sig over en periode på 3-4 år.

Den samlede finansiering til projektet udgør cirka 800 mio. kroner og er formidlet af en af Nordens største investeringsbanker.

- Markedet for ejendomsudvikling og -investering er stadig stærkt. Når vi kommer med et projekt med god lokalisering, en solid plan og vores egen gode track record, er der mange professionelle danske og udenlandske investorer, der gerne vil være med, siger administrerende direktør Thomas W. Færch, der etablerede Gefion Group for fire år siden sammen med udviklingsdirektør Henrik Nissen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125