23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra C.F. Møller, Ecophon, BV Trappen og Domea.dk

C.F. Møller
Lone Bendorff Farrell, jurist, bliver pr. 1. september vicedirektør C.F. Møller og indtræder samtidigt i bestyrelserne for C. F. Møller Architects udenlandske datterselskaber.Lone Bendorff Farrell har siden 2015 været ansat i C.F. Møller som chefjurist.

Lone er uddannet jurist ved Aarhus Universitet og Kings College, London og kom til C.F. Møller fra en stilling som Senior Vice President Legal & Risk Management hos Vestas, som hun var hos i perioden 2005-2015. Før det var hun jurist hos Gorrissen Federspiel.

BV Trappen
Michael Frøkov, 42 år, er ansat som sælger for BV Trappen på Sjælland. Michael har 18 års erfaring fra byggebranchen, hvoraf de 6 år er med salg, design og opmåling af trapper.

Ecophon
Morten Roar Berg, 30 år, er ansat som concept developer hos Akustikspecialisten Ecophon. Morten har netop afsluttet sin uddannelse i Audiodesign ved Aarhus Universitet. En uddannelse, der bl.a. tager udgangspunkt i at simulere rum og lydmiljøer i forhold til støj og rumklang, og eksperimenterer med akustisk behandling af rum til forskellige formål.

Læs også: C. F. Møller og Rambøll vinder stor campus-opgave i Norge


Han har tidligere arbejdet som praktikant for BIG Arkitekter som audiodesigner i en række forskellige projekter og har derfor opnået en vigtig viden om betydningen af det visuelle kontra det auditive i kontormiljøer, der i kombination med hans baggrund, gør ham unik i en fremtidig brobygning mellem disse to aspekter.

Domea.dk
Michael Suadicani, 51 år, er ansat som direktør for koncernøkonomi og digital forretningsudvikling i den almene bygge- og boligadministration Domea.dk.

Michael er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet og MBA fra ATV Business School. Han kommer fra en stilling som Director for Business Planning og Analysis i Coop. Før det har han bl.a. været CFO med ansvar for økonomi, jura og administration i BEC (Bankernes EDB Central) og koncernfinanschef i Københavns Lufthavne A/S.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.11