23948sdkhjf
>

Scandic investerer stort i København

Koncernens hidtil største hotel bygges i København med Dissing+Weitling som arkitekt.

Med et samlet areal på 40.000 kvadratmeter bliver det Scandic-koncernens hidtil største hotel, som efter plan vil åbne på Kalvebod Brygge i København i maj 2021.

Scandic Spectrum, som hotellet skal hedde, tegnes af Dissing+Weitling og opføres i syv etager. Bygherre på projektet er HM 2 A/S, mens Scandic som kommende lejer vil være involveret i hele processen fra start til slut.

- Visionen for Scandic Spectrum er at skabe et mangfoldigt og livligt sted på havnen for både byens og hotellets gæster, og hvor hotellet kommer til at afspejle den lokale kultur, havnens industri og den skandinaviske natur, siger Jens Mathiesen, administrerende direktør Scandic Danmark.

Kalvebod Brygges historie som hjemsted for en del af hovedstadens havneindustri vil kunne aflæses i valget af materialer og lyssætning, hvor rå beton, jern og stål, industrielt glas og hårdt træ vil være fremtrædende elementer.

Hotellet kommer til at rumme 632 værelser, en 25 meter swimmingpool, flere restauranter, café, bageri, skybar, fitnesslokaler, store møde- og konferencefaciliteter og en p-kælder.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.221