23948sdkhjf

Expedit presses på prisen

Det danske marked udvikler sig stadig trægt for butiksinventar-producenten, der til gengæld mærker god fremgang i Sverige.
I Sverige har Expedit oplevet høj aktivitet blandt både nuværende og nye kunder, hvilket har givet et tilfredsstillende resultat i tredje kvartal. I Danmark går det dog mere trægt:

- Markedet i Danmark og Finland er fortsat presset, og der opleves et betydeligt prispres fra kunderne, som resulterer i vigende dækningsgrader, oplyser Expedit i en meddelelse til Fondsbørsen.

Nedjusterer forventninger
I Danmark har man derfor tidligere gennemført en række omkostnings- og organisationstilpasninger, men foreløbig er der ikke skabt tilfredsstillende resultater.

Derfor har virksomhedens ledelse valgt at nedjustere forventningerne til 2010 som helhed. Tidligere kalkulerede man med, at andet halvår af 2010 ville udvikle sig bedre end første halvår, men det opgiver man nu:

- På nuværende tidspunkt kan det konstateres, at forholdene har ændret sig så betydeligt i det danske selskab, at det ikke længere er muligt for koncernen at realisere et bedre resultat i andet halvår, end det var tilfældet i første halvår. For 2010 som helhed forventes dog stadig en forbedring i forhold til det realiserede underskud i 2009, skriver Expedit.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094