23948sdkhjf

Idrætspark rykker et stort skridt nærmere

Køge Kommune sælger byggeretter ved byens fodboldstadion.

Et stort byrådsflertal vedtog tirsdag at sige ja tak til et købstilbud på byggeretterne til de udbudte grunde mod Københavnsvej/Stensbjergvej ved Køge Stadion, og dermed går realiseringen af visionerne for området ind i en afgørende fase.

De konkrete planer for Køge Idrætspark omfatter en gennemgribende renovering af det nuværende stadion samt opførelsen af en ny hal 3.

En del af finansieringen til dette projektet rejses ved at lade private investorer købe sig ind på byggeretter i projektet.

Det er tre lokale kræfter – Michael Buhl, Claus Just og Morten Bergstrand – der står bag selskabet Køge Idrætspark A/S, der køber byggeretterne. De ønsker at opføre18.000 kvadratmeter nybyggeri med dagligvarebutik, service- og kontorfaciliteter fordelt på tre hjørnetårne og en mellembygning.

- Vi ser frem til samarbejdet med Køge Kommune på dette spændende projekt og er stolte over, at vi med købet af byggeretterne i Køge Idrætspark, er medvirkende til, at igangsætte en markant og tiltrængt fornyelse af Køge Stadion, som kommer breddeidrætten til gode. Vi går ydmygt til opgaven og håber på den lokale opbakning, der er nødvendig, for at kunne udvikle et byggeri, som kan samle mange aktiviteter i Køge Idrætspark. siger direktør Claus Just fra Køge Idrætspark A/S i en pressemeddelelse.

Borgmester Flemming Christensen er begejstret for, at kommunens visioner på idrætsområdet nu er meget tættere på at gå i opfyldelse.

- Salget af byggerettighederne er et stort skridt på vejen, og jeg er glad for at se, at det er dygtige kræfter, der har budt ind på opgaven. Det projekt, som nu går i gang, bliver til en samlet Idrætspark, hvor vi rummer både breddeidrætten og det mere professionelle islæt, og jeg er sikker på, at det er en kombination, som alle Køge Kommunes borgere får glæde af, siger borgmesteren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094